Lajme

Kryetari i Prishtinës uron Krishtlindjen

Kryetari i Prishtinës, Përparim Rama ka uruar festën e Krishtlindjes.

Shoqëruar me një fotografi familjare, i pari i kryeqytetit ndan këtë dedikim.

“Krishtlindja është festë e veçantë për të ndarë dashuri dhe gëzim”, ka shkruar ai.

“Urojmë që kjo ditë të sjellë për ju lumturi, harmoni dhe shumë momente të mrekullueshme me të dashurit tuaj. Gëzuar Krishtlindja!”, ka shkruar Rama.

/Shqip.com