Rozë

Kriset marrëdhënia mes Albës dhe Azemit

Ashtu si në darkën e të nominuarve, konkurrentja e Big Brother VIP Kosova, Alba e ka ritheksuar qëndrimin e saj në raport me Azemin.

Ajo ka thënë se duke u njohur më shumë me Azemin, ka filluar të reflektojë mbi atë se si e sheh vetë ajo konkurrentin në fjalë.

Kësisoj, Alba thotë se në biseda kanë venë re që jetën “e shohin shumë ndryshe nga njëri-tjetri”, prandaj aktualisht e sheh veç “si shok”.

/Shqip.com