Lajme

KQZ-ja publikon raportet financiare të partive politike

KQZ
KQZ

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) i ka publikuar sot raportet financiare të partive politike në Kosovë.

“Duke pasur parasysh se ende nuk është bërë auditimi i këtyre raporteve, publikimi i tyre shoqërohet me tekstin sqarues: “Këto raporte financiare janë të paaudituara dhe mund të pësojnë ndryshime dhe saktësime gjatë procesit të auditimit”. Pas përfundimit të procesit të auditimit nga auditorët e jashtëm, raportet e audituara do të publikohen në të njëjtën hapësirë në ueb faqen e KQZ-së. Të gjitha raportet e paaudituara financiare të partive politike për vitin 2023 janë publikuar në ueb faqen e KQZ-së: Shërbimet e KQZ-së > Shërbimet për Subjekte Politike > Raportet Vjetore Financiare, ose në vegzën direkte:”, thuhet në njoftim.

Listën mund ta gjeni KËTU.

/Shqip.com