Kulturë

Kosova, pjesëmarrëse në Panairin e Librit në Leipzig

Panairin e Librit në Leipzig
Panairin e Librit në Leipzig

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit ka bërë të ditur se Kosova po merr pjesë në Panairin e Librit në Leipzig, ku po përfaqësohet nga Biblioteka Kombëtare, e cila prezanton në shtandin e saj botimet më të reja të vendin tonë.

Lajmin e ka bërë të ditur MKRS përmes një postimi në rrjetin social “Facebook”.

“Shtandi i Kosovës në panair u vizitua nga përfaqësues të Panairit të Librit në Lajpcig, po ashtu nga ambasadori i Kosovës në Berlin, Faruk Ajeti, ambasadorja e Shqipërisë në Berlin, Adia Sakiq dhe ambasadori i Maqedonisë së Veriut në Berlin, Ylber Sela, kurse po vazhdon të vizitohet nga autorë, studiues e lexues të shumtë”, thuhet në shkrimin e MKRS.

Pjesëmarrja e Kosovës në Panairin e Librit në Leipzig është përkrahur nga Ministria e Kulturës dhe Ministria e Punëve të Jashtme.

Panairi do të jetë i hapur deri më 24 mars 2024.

/Shqip.com