Lajme

Konjufca: Motet ndërrohen, por Republika e Kosovës mbetet e shenjtë dhe e paprekshme

Glauk Konjufca - Kryetar i Kuvendit të Kosovës

Kryetari i Kuvendi të Kosovës, Glauk Konjufca ka uruar të gjithë shqipëtarët me rastin e festës së vitit të ri.

“Uroj që viti i ri të sjell në familjet tona më shumë shëndet e lumturi, gëzime e mbarësi, harmoni e shumë dashuri. Gjithashtu paqe, solidaritet e humanizëm, zhvillim dhe mirëqenie për të gjithë qytetarët e Republikës së Kosovës, motrat e vëllezërit tonë të kudondodhur dhe mbarë njerëzimin”, ka shkruar Konjufca.

Motet ndërrohen por Republika e Kosovës mbetet e shenjtë dhe e paprekshme, ka shkruar Konjufca.

/Shqip.com