Kulturë Kino

Komedia “God’s Favorite Idiot”, po cilësohet si një nga më të këqijat e vitit

“God’s Favorite Idiot”, komedia e re e Netflix nga Melissa McCarthy dhe bashkëshorti i saj Ben Falcone, është goditur ashpër nga kritikët.

E rrëfyer mbi tetë episode, komedia përqendrohet rreth Clark-ut, i cili e gjen veten duke u bërë lajmëtar i Zotit pasi goditet nga rrufeja. Clark më pas ngarkohet të shpëtojë njerëzit e tokës nga apokalipsi i afërt, së bashku me kolegen e tij Amily, të portretizuar nga McCarthy.

Seriali është krahasuar me filmat si “The Good Place” dhe “Evan Almighty”, megjithatë, pavarësisht se ndanë një koncept të ngjashëm me të dy të preferuarit e fansave, projekti i fundit i McCarthy dhe Falcone nuk është pritur mirë nga kritikët dhe ka një mori shkrimesh të ashpra.

Koncepti i shfaqjes, i cili është mjaft afër komedisë së suksesshme Evan Almighty, është një nga një sërë gjërash që recensentët e shfaqjes, e cila debutoi në Netflix të mërkurën e kaluar (15 qershor) kanë shkuar në qytet në shkrimet e tyre, pothuajse asnjë. nga të cilat kanë qenë të sjellshme.

Aktualisht, shfaqja ka një vlerësim 22% në Rotten Tomatoes, që është 3% më e ulët se automjeti Netflix i Mike Myers, The Pentaverate, një tjetër shfaqje që mori një goditje të madhe nga kritikët.

John Doyle i The Globe and Mail(hapet në skedën e re)e quajti emisionin “Një nga emisionet më të këqija të vitit”, duke shtuar se ka “…reklama 30 sekondash në televizionin e rrjetit me më shumë mendjemadhësi dhe imagjinatë se ky kallëp i marrëzive të përqendruara te Zoti”.

Kujtojmë se McCarthy, është fituese e çmimit Emmy dhe performanca e saj, gjithesi, s’ka si të jetë e dobët.