Lajme

Kolona të gjata në Vërmicë, kosovarët nisen drejt Shqipërisë

Kolonë e veturave

Fluksi i qytetarëve nga Kosova në pikën kufitare në Vërmicë është shumë i madhe, shkruan SHQIP.

Sipas Qendrës Kombëtare për Menaxhim Kufitar, kolona e veturave në dalje të pikës kufitare në Vërmicë është 130-150 metra, dhe pritjet janë 10 deri në 15 minuta.

Kjo ka ndodh për shkak që qytetarët e shumtë kanë zgjedhur bregdetin shqiptar për të kaluar pushimet.

Situatë më e qetë paraqitet në pikat tjera kufitare ku pritjet janë 03-05 minuta./SHQIP.com