Sport Shqiptar

Klubi shqiptar bëhet me stadium modern

Partizani i Tiranës është një ndër klubet më të organizuara në Shqipëri, tash e disa vite.

Skuadra nga kryeqyteti shqiptar fundmi është bërë edhe me stadium modern i ndërtuar në periferi të qytetit të Tiranës.

Stadiumi është prezantuar nga faqja zyrtare e klubit ku shkruhet: “Shtëpia e Kuqe”, shkruan Shqip.com.

Partizani ndeshjet si vendas do ti zhvillojë në këtë stadium.

Infrastruktura sportive e futbollit në Shqipëri në vitet e fundit është përmirësuar ndjeshëm pasi investimeve nga Qeveria Shqiptare, Federata dhe klubet.

/Shqip.com