Lajme

KFOR-i thotë se vazhdojmë të zbatojmë mandatin bazuar në Rezolutën 1244 për mjedis të sigurt në Kosovë

KFOR-i ka rritur prezencën në Veri
KFOR-i ka rritur prezencën në Veri

KFOR-i vazhdon të zbatojë mandatin e tij, bazuar në Rezolutën 1244 të Këshillit të Sigurimit të OKB-së nga viti 1999.

Siç thonë ata, qëllimi është sigurimi i një mjedisi të sigurt për të gjitha komunitetet që jetojnë në Kosovë dhe liria e lëvizjes, në çdo kohë dhe në mënyrë të paanshme.

“KFOR-i është përgjigja e tretë e sigurisë, pas Policisë së Kosovës dhe EULEX-it, me të cilët punojmë në bashkëpunim të ngushtë”, ka thënë KFOR-i në platformën “X”.

/Shqip.com