Lajme

KFOR-i dhe EULEX-i zhvilluan një aktivitet të përbashkët trajnimi për reagimin ndaj krizës në Mitrovicë

Njësia e Specializuar Shumëkombëshe e KFOR-it dhe personeli i EULEX-it kanë zhvilluar një aktivitet të përbashkët trajnimi për reagimin ndaj krizës në Mitrovicë.

“KFOR-i vazhdon të zbatojë mandatin e tij – bazuar në Rezolutën 1244 të Këshillit të Sigurimit të OKB-së të vitit 1999 – për të ofruar një mjedis të sigurt dhe të sigurt për të gjitha komunitetet që jetojnë në Kosovë dhe lirinë e lëvizjes, në çdo kohë dhe KFOR-i është reaguesi i tretë i sigurisë, pas Policisë së Kosovës dhe EULEX-it, respektivisht, me të cilët punojmë në koordinim të ngushtë”.

/Shqip.com