Lajme

Këto janë çmimet e derivateve të naftës për ditën e sotme

Ilustrim

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka publikuar limitin për çmimet e derivateve për 24 orët e ardhshme.

Në të dhënat e fundit nuk shihet ndonjë ndryshim në çmime nga ato të disa ditëve më parë.

Çmimi maksimal i lejuar i produktit Dizel është: 1.68 € për litër;

Çmimi maksimal i lejuar i produktit Benzinë është: 1.35 € për litër;

Çmimi maksimal i lejuar i produktit Gas është: 0.76 € për litër”.

Çmimi i derivateve për datën 15 shtator 2022

Çmimet e lartëcekura vlejnë për datën 15 shtator prej orës 10:00 dhe janë valide 24 orë nga data dhe ora e publikimit./Shqip.com

Shqip.com
Çmimet e derivateve në Kosovë Çmimi maksimal i lejuar për secilin produkt të naftës.
  • Dizel: 1.58
  • Benzine: 1.34
  • Gas: 0.75
Sot : 24/09/2022