Lajme

KEDS njofton për reduktimet me rrymë

Ilustrim

Kompania energjetike KEDS, ka njoftuar se do të ketë reduktime me rrymë në dy ditët e ardhshme.

Kjo për shkak të punimeve në rrjet, përcjell shqip.

Në anë të një njoftimi tregohen komunat e orari ku nuk do të ketë rrymë.

KEDS, njofton vazhdimisht për reduktimet si rezultat e punimeve në sistem. /SHQIP.COM

Njoftimi i plotë:

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prizren

1.

NS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

LP 10kV Zhupa (Kodi: 31000026)  prej orës 10:30 deri në ora 11:30

Vendet: fshatrat: Bogushevc, Drajçiq, Gornjasellë, Llokovicë, Lubinjë e Epërme, Lubinjë e Poshtme, Manastricë, Mushnikovë, Nebregoshtë, Pllanjan, Prevallac, Reçan, Sredskë, Stajkoc dhe Struzhë.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

2.

NS 110/35/10 kV Theranda të ndërprehet:

LP 10kV Shpenadia (Kodi: 32000023)  prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Caparc, Novak, Serbica e Epërme, Shpenadi, Smaç, Trepetincë dhe Velezhë.

Arsyeja: Përforcim apo ndërrim i shtyllave të dëmtuara të tensionit të mesëm dhe përforcimi i përçuesve.

3.

NS 110/10kV Prizreni 3 të ndërprehet:

LP 10kV KFOR-i 1  (Kodi: 31000027)  prej orës 11:30 deri në ora 12:30

Vendet: G.I.Z. në rrugën 1 Adem Jashari.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

4.

NS 110/10kV Prizreni 3 të ndërprehet:

LP 10kV KFOR-i 2  (Kodi: 31000028)  prej orës 12:30 deri në ora 13:30

Vendet: S’ ka konsumatorë.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

5.

NS 110/10kV Prizreni 3 të ndërprehet:

LP 10kV Kamenica (Kodi: 31000029)  prej orës 13:30 deri në ora 14:30

Vendet: rrugët: 101 Enver Hadri, 130 Beslidhja (një pjesë), 15 Faik çabrati (një pjesë), 17 Mbreti Gent, 18 Beteja e Pashtrikut, 196 Aleks Buda, 205 Janina, 206 Arta, 208 Flamuri, 222 Ali Pashë Tepelena (një pjesë), 239 Luj Pasteri, 240 Petro Marko, 35 Skender Latifi, 37 Verrat e Llukës, 38 Afrim Bytyqi, 40 Ismail Qemajli, 41 Lasgush Poradeci, 42 Ismet Gashi, 49 Aziz Kelmendi, 51 Jashar Salihu, 54 Enkelejt, 55 Sadik Ramë Gjurgjeviku, 65 Brigadat, 7 Ismail Kryeziu, Arban, Jeta e Re, Përparimi dhe Tranziti (një pjesë); fshatrat: Petrovë (një pjesë) dhe Rrallinë (një pjesë).

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

6.

NS 35/10 kV Dikanca të ndërprehet:

LP 10kV Radesha (Kodi: 30037006)  prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: Baqkë, Dikancë, Leshtan dhe Radeshë.

Arsyeja: Montimi dhe demontimi i shtyllave të tensionit të mesëm.

Gjakovë

1.

NS 35/10 kV Xërxa të ndërprehet:

LP 10kV Ratkoci  (Kodi: 82081006)  prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Gexhë, Radostë, Ratkoc dhe Xërxe (një pjesë).

Arsyeja: Montim/ demontimi i shtyllave të tensionit të mesëm në degëzimin Sopoti.

2.

NS 35/10 kV Xërxa të ndërprehet:

LP 10kV Beci (Kodi: 80080010)  prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Fshatrat: Bec, Janosh, Lugbunari, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Pashë, Palabardhë, Qerim, Sopot dhe Trakaniq. Rruga Mark Malota (një pjesë).

Arsyeja: Montim / demontimi i shtyllave TM në degëzimin Sopot.

Pejë

1.

NS 110/10kV Klina të ndërprehet:

LP 10kV Klinavci (Kodi: 52000002)  prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Bekaëe (një pjesë), Binçë, Gjurgjevik i Vogël, Grapc, Kërnicë, Klinavcë, Leskoc, Ranoc (një pjesë) dhe Shtupel.

Arsyeja: Ndërrimi i dy shtyllave të tensionit të mesëm në Gjyrgjevik të Vogël.

Prishtinë

1.

NS NS 35/10kV Drenasi të ndërprehet:

LP 10kV Shtrubullova (Kodi: 16100004)  prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshati Shtrubullovë.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë nga drunjtë që prekin përçuesit.

2.

TS 35/10 kV Mazgit do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Babin Movc 2 (Kodi: 15019005073)  prej orës 11:00 deri 15:00

Vendet: TS Babin Movc 2.

Arsyeja: Punimet në rrjetin e tensionit të ulët 0,4 KV në  Babin Movc.

Gjilan

1.

NS 110/20(10) kV Kamenica të ndërprehet:

LP 10kV Tuxhevc (Kodi: 62000004)  prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Fshtrat: Berivojcë, Boscë, Bratilloc (një pjesë), Feriqevë (një pjesë), Grizimë, Jagllarë (një pjesë), Malësia, Lagjëja e Malësisë, Moçar (një pjesë), Strelicë, Svircë (një pjesë), Tugjec, Zajçec dhe një pjesë e rrugës Kadri Zeka.

Arsyeja: Ndërrimi e 5 shtyllave të tensionit të lartë.

Mitrovicë

1.

NS 110/10 kV Vushtrria 2 të ndërprehet:

LP 10kV Stacioni Hekurudhor  (Kodi: 73000004)  prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Akrashticë, Ashlan, Balinc, Beqiq, Bruznik, Bukosh, Dolak, Dubovc, Galicë, Hercegov, Liqej, Lugmir, Mikushnicë (një pjesë), Novolan (një pjesë), Okrashticë, Oshlan, Pantinë, Shtitaricë, Shtruher, Stacioni Hekurudhor dhe Taraxha (një pjesë).

Arsyeja: Vendosja e ndarësit në  Oshlan si  dhe  ndërrimi  i izolatorëve  në  Pantinë  dhe në Dolak.

07.07.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Në  NS 35/10 kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Zabeli i ultë te shkolla me (kod: 16100005038) nga ora 09:00 deri 17:00

Vendet: fshati Zabel i Ulët.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

2.

NS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Simoni me (kod: 11000022194) nga ora 09:00 deri 12:00

Vendet: Objekti banesor rr. Ndue Përlleshi dy banesa mbi Maxi market.

Arsyeja:  Ndërrimi i transformatorit.

3.

NS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS “Sima com” Simon Marku me (kod: 11000023233) nga ora 11:00 deri 14:00

Vendet: Objekti banesor rr. Ndue Përlleshi.

Arsyeja:  Ndërrimi i transformatorit.

4.

NS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS “VG Construction” me (kod: 11000022197) nga ora 14:00 deri 18:00

Vendet: Objekti banesor në mes të rrugës Xheladin Hana (Viva fresh Store) dhe rr. Ndue Përlleshi.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit.

Ferizaj

1.

TS 110/35/10(20)kV Ferizaj 1 të ndërprehet:

LP 10kV Fshatrat  (kod: 40000002)  nga ora 09:00 deri 18:00

Vendet: Fshati i Vjetër, Dardania, Sojeva, Mirosala, Bibaj dhe Zllatari.

Arsyeja: Energjizimi i linjës në kuadër të projektit investiv.

07.07.2021

Punimet  në rrjet nga palët e treta

Prishtinë

1.

TS 35/10(20)kV Fushë- Kosova 2 të ndërprehet:

LP 10kV F.K.nr.4 me (kod: 10012384)  nga ora 09:00 deri 12:00

Vendet: rr.Hashim Hajdini, Kongresi i Lushnjës, Ramë Bogujevci etj.

Arsyeja: Krijimi i sistemit hyrje/dalje të tensionit të mesëm, sipas pëlqimit elektro-energjetik.