Rozë Ndërkombëtar

Kanye West mund të humbasë kujdestarinë e fëmijëve të tij

Kanye West mund të humbasë kujdestarinë e plotë të katër fëmijëve të tij me Kim Kardashian.

Ekspertët ligjorë thonë se një gjykatës mund të vendosë kundër reperit që të ketë akses me fëmijët që ndan me ish-gruan e tij pasi ai zgjodhi të mos paraqitej në depozitimin e tij të planifikuar më 16 nëntor.

Dokumentet e gjykatës të parë nga The US Sun tregojnë se Ëest ka një shans të fundit për t’u marrë në pyetje nga ekipi ligjor i Kim më 29 nëntor.

Por nëse ai përsëri nuk paraqitet, mund të ketë implikime të tmerrshme mbi shanset e tij për kujdestarinë e fëmijëve që ndan me Kim.

Kim Kardashian dhe Kanye West

Avokatja e ligjit familjar, Lexie Rigden tha “Nëse Kanye refuzon të paraqitet në depozitimin e tij, gjykatësi mund ta sanksionojë atë në mënyrë monetare, ta detyrojë të paguajë tarifat e avokatit dhe gjyqtari mund të jetë në gjendje ta ndalojë atë të vendosë një çështje në gjykim.”

Gjithashtu u tha se gjyqtari mund të vendosë kundër tij në lidhje me kujdestarinë e fëmijëve.

/Shqip.com