Rozë

Ja si e komenton një ndeshje futbolli DJ PM në gjuhën arabe

Kampionati i futbollit ka disa ditë që ka filluar.

Kjo ka bërë që studiot televizive të jenë të mbushura më mysafir të cilët komentojnë kombëtarët dhe lojtarët për paraqitjen e tyre.

Së fundi DJ PM ka komentuar një ndeshje futbolli dhe ishte epike.

Komentimi i tij ka ngjallur shumë të qeshura në studio, i cili ishte mjaftë i mirë.

Ndryshe, ai është duke vazhduar lidhjen me Sarah Berishën.

/Shqip.com