Lajme

Hovenier: Urimet më të ngrohta me rastin e Kurban Bajramit

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Jeffrey Hovenier
Ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Jeffrey Hovenier

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kosovë, Jeffrey Hovenier, ka uruar të gjithë atyre që festojnë në Kosovë dhe në botë për Kurban Bajramin.

“Urimet më të ngrohta me rastin e Kurban Bajramit për besimtarët që po festojnë në Kosovë dhe në mbarë botën”, thuhet në urimin e ambasadorit Hovenier.

/Shqip.com