Horoskopi i datës 3 maj

 • dashi

  Nëse ka diçka që e dëshironi me të vërtetë sot, do të gjeni një mënyrë për ta arritur, megjithëse mund të ‘shkelni disa gishta’ gjatë rrugës. Do të kujdeseni për këtë? Sigurisht që jo.

 • demi

  Ju mund të mos jeni ai lloj i personit për të marrë rreziqe të panevojshme, por lidhja e sotme Mars-Pluton do t’ju tundojë të dilni jashtë zonës suaj të rehatisë dhe të luani gjithçka ose asgjë për diçka të madhe. A mund të përballoni të humbni? Ndoshta jo, por kjo nuk ka gjasa t’ju ndalojë.

 • binjaket

  Dikush me të cilin jeni në konkurrencë në frontin e punës duket se di më shumë për planet tuaja sesa për të tyret dhe kjo ju vë në disavantazh të dukshëm. Ju duhet të bëni pak gërmime sot për të zbuluar se çfarë po bëjnë.

 • gafore

  Nëse i luani gjërat sipas librit sot, do t’ia dilni shumë më mirë se ata rivalë që kalojnë skajet ose vendosin rregullat ndërsa shkojnë përpara. Qasja e ngadaltë dhe e qëndrueshme mund të jetë pak e mërzitshme, por ndonjëherë, si tani, është e vetmja mënyrë për të shkuar.

 • luani

  Nëse doni t’i bëni përshtypje dikujt në një pozicion autoriteti, atëherë bëni lojën tuaj dhe bëje atë të mirë. Nëse i shikoni nga afër sot, do të shihni se jeni po aq të talentuar sa ata – kështu që nëse ata mund të arrijnë majat, atëherë mundeni edhe ju.

 • virgjeresha

  Ju duhet t’i besoni instinkteve tuaja gjatë 24 orëve të ardhshme, edhe nëse ata ju thonë të bëni të kundërtën e asaj që të tjerët thonë se duhet bërë. Mençuria e vërtetë vjen nga brenda, jo nga dëgjimi i njerëzve që flasin shumë dhe nuk arrijnë asgjë të rëndësishme.

 • peshore

  Diçka që keni mbajtur sekret nga më të afërmit dhe më të dashurit tuaj duhet të transmetohet, kështu që merrni guximin t’u tregoni atyre se çfarë keni bërë. Ju mund të habiteni kur zbuloni se ata nuk janë aq të tronditur sa mendonit se do të ishin.