Lajme

Hapet aplikimi për shtesat e fëmijëve

Aplikimi për shtesat e fëmijët që kanë lindur që nga 1 janari i vitit 2009 tashmë është hapur.

Kjo u bë e ditur nga Ministria e Financave në një postim në Facebook.

“Ministria e Financave, Punës dhe Transfeteve njofton qytetarët se është hapur aplikimi edhe për fëmijët e lindur nga 1 janari i vitit 2009 që të përfitojnë nga Shtesat për Fëmijë”, thuhet në njoftimin e ministrisë.

Për gjithë të interesuarit, ky është linku ku mund të aplikojnë.

/Shqip.com