Rozë Ndërkombëtar

Hailey flet për lidhjen me Justin Bieber dhe raportin e tij me Selenën

Hailey Bieber, Justin Bieber dhe Selena Gomez janë treshja që u diskutua më së shumti në rrjete sociale.

Gjatë gjithë kësaj, as Selena, as Justin dhe as Hailey nuk e diskutuan situatën.

Ndërkaq, është Hailey ajo që së fundmi ka folur për lidhjen e saj Justin Bieber.

intervistë Hailey u pyet nëse ishte në lidhje me Justin, gatë kohës kur ai dhe Selena ishin bashkë.

Ndërkaq ajo ka mohuar një gjë të tillë, duke thënë se Justin dhe Selna ishin ndarë.

“Jo, kur ai dhe unë filluam të lidheshim apo diçka të tillë, ai nuk ishte në një lidhje. Nuk është në natyrën time të ngatërroj marrëdhëniet e dikujt, unë jam rritur më mirë se kaq”, theksoi Hailey.

 “E kuptoj se si duket nga jashtë, por kjo ishte një situatë ku e di me të vërtetë se ishte gjëja e duhur që Justin dhe Selena ta mbyllnin atë derë, por sigurisht”, tha tutje ajo.