Lajme

Gjykimi ndaj ish-krerëve të UÇK-së në pauzë, rifillon më 24 qershor

Ish-krerët e UÇK-së
Ish-krerët e UÇK-së

Dhomat e Specializuara kanë njoftuar se pas përfundimit të dëshmisë së Zoran Stankoviqit, gjykimi për çështjen e Thaçit dhe të tjerëve do të shtyhet për disa javë dhe do të rinis më 24 qershor.

 “Pas përfundimit të dëshmisë së Zoran Stankoviqit, gjykimi në Thaçi et al. çështja është shtyrë për ditë dhe javë. Procedimi do të rifillojë ditën e hënë, më 24 qershor, në orën 09:00”, thuhet në njoftim.

/Shqip.com