Lajme

Gjergj Dedaj e përfundon dëshminë e tij në Hagë

Gjatë dëshmisë së tij, Gjergj Dedaj
Gjatë dëshmisë së tij, Gjergj Dedaj

Gjykata Speciale përmes një komunikate për media ka bërë të ditur se Gjergj Dedaj ka përfunduar dëshminë e tij në Hagë.

Sipas njoftimit, Gjykimi ndaj Hashim Thaçit dhe të tjerëve do të rifillojë nesër në orën 09:00 të mëngjesit ku edhe pritet të nisë edhe dëshmia e dëshmitarit tjetër të Prokurorisë.

“Pas përfundimit të dëshmisë së dëshmitarit Gjergj Dedaj, seanca e sotme në gjykatën Thaçi etj. gjykimi është shtyrë. Gjykimi do të rifillojë nesër, më 9 nëntor 2023, në orën 09:00, kur pritet të nisë edhe dëshmia e dëshmitarit të radhës të SPO-së”, thuhet në njoftim.

/Shqip.com