Lajme

Gjenden substanca narkotike në burgun në Dubravës

Burgu i Dubravës
Burgu i Dubravës

Policia e Kosovës përmes raportit 24 orësh ka njoftuar se kanë gjetur substanca narkotike në Qendrën Korrektuese në Dubravë.

Policia njofton se më 15.11.2023 nga zyrtaret e burgut, është raportuar se gjatë bastisjes në pavijonin 5 dhe 6 janë gjetur dy qese me substancë narkotike me peshë prej 3 gram.

Gjithashtu në të njëjtën ditë nga zyrtaret e burgut, është raportuar se edhe në korridorin e burgut është gjetur substancë narkotike me peshë prej 3 gram.

Lidhur me rastet është njoftuar prokurori.

/Shqip.com