Lajme

Gjenden dy granata dore në Graçanicë, u tërhoqën nga FSK-ja dhe KFOR-i

Policia e Kosovës ka bërë të ditur se gjatë kryerjes së punimeve në një objekt të braktisur, janë gjetur të dyshimta dy granata dore.

Në raportin e policisë bëhet e ditur se ato janë tërhequr nga njësitet e FSK-së dhe KFOR-it në mënyrë të sigurt.

“Gjatë kryerjes së punimeve në një objekt të braktisur, janë gjetur dy mjete të dyshimta (granata dore), të cilat janë tërhequr nga njësitet e FSK-se dhe KFOR-it në mënyrë të sigurt”, thuhet në raport.

/Shqip.com