Lajme

Gazeta e madhe britanike shkruan për politikanin malazias që e do ç’njohjen e Kosovës

Politikanin malzias, Slaven Radunovic

Gazeta britanike ‘The Economist’ në një artikull të publikuar të shtunën ka shkruar për politikanin malzias, Slaven Radunovic, i cili udhëheq Frontin Demokratik në Parlament, transmeton SHQIP.

‘The Economist’ shkruan se Radunovic kërkon rritjen e politikave pro-serbe në Mal të Zi dhe tërheqjen e njohjes për pavarësinë e Republikës së Kosovës.

“Slaven Radunovic, kreu i Frontit Demokratik populist në parlament, do një politikë më pro- serbe dhe të anulojë njohjen e Kosovës”, ka shkruar The Economist.

Tutje përmendet edhe fakti që Qeveria aktuale në Mal të Zi nuk është e qëndrueshme si rezultat i përplasjeve të vjetra.

“Ministri i Drejtësisë së Malit të Zi ishte shkarkuar pasi kishte mohuar gjenocidin në Srebrenicë”, ka shkruar kjo media./SHQIP.com