Lajme

FSK shpërndanë donacione për të prekurit nga vërshimet

Forca e Sigurisë së Kosovës iu ka dal në ndihmë banorëve në zonat e prekura nga vërshimet e fundit.

Përmes një postimi në faqen e tyre zyrtare, FSK ka njoftuar se disa nga banorëve të këtyre zonave iu është dhuruar donacion i grumbulluar me pajisje higjenike dhe ushqimore.

“Forca e Sigurisë së Kosovës edhe sot është në zonat ku ndodhën përmbytjet, për t’u dal në ndihmë qytetarëve të prekur të cilët janë zhvendosur nga shtëpitë e tyre. Një donacion i grumbulluar me pajisje higjenike e ushqimore është duke u shpërndarë sot në komunat më të prekura, Mitrovicë e Skenderaj nga ekipet e FSK-së, për të lehtësuar sa do pak jetën e vështirësuar të shkaktuar nga përmbytjet”, thuhet në njoftimin e FSK-së.

Tutje, në njoftimin e FSK-së thuhet se ata do të jenë në gatishmëri për të ndihmuar qytetarët me kapacitetet e saj njerëzore e teknike.

/Shqip.com