Rozë

Fjalosen Santiana me Bucin, Shqipja thotë se po e bëjnë për lojë

Santiana dhe Buci kanë debatuar për një kohë të shkurtër me njëri-tjetrin.

Santiana e quajti Bucin mashtrues, pasi e ai e ngacmoi atë duke i thënë se ka mundësi të bëhet shoqe me Shqipen, me të cilën kanë pasur goxha shpesh debate.

“Ndoshta bëheni shoqe, unë për vete jam bërë shoqe me Albyn kurrë se kam mendu”, ka thënë Buci.

Më pas reagoi Santiana duke i thënë: “Ti je manipulues për ata bëhesh shoqe me të, një herë ke folur keq për të”.

Kur krejt kjo përfundoi Shqipja tha se Santiana dhe Buci po e bëjnë këtë për lojë.

/Shqip.com