Kulturë Kino

Filmi me aktorët kosovarë rrëmben katër çmime në festivalin evropian

Film ‘Hidden’ ka rrëmbyer katër çmimet kryesore të festivalit të filmit të kategorisë GOLD: Europe Independet Movie Festival.

Lajmi u bë i ditur nga aktori Naser Rafuna, i cili ka fituar çmimin aktori më i mirë.

Gresa Pallaska ka fitur çmimin si aktorja me e mirë, Arsim Fazlia si drejtori më i mirë i filmit dhe çmimi i katër shkon për vet filmin.

Këto janë çmimet:

GOLD AWARD – BEST ACTOR: NASER RAFUNA

GOLD AWARD- BEST ACTRESS: GRESA PALLASKA

GOLD AWARD- BEST FILM DIRECTOR : ARSIM FAZLIA

PLANTIUM AWARD – BEST FEATURE FILM : HIDDEN

/Shqip.com