Sport Shqiptar

Caktohen gjyqtarët për ndeshjen e barazhit

Ferizaj dhe Liria do të përballen në finalen e barazhit për një vend në Superligë.

Ky duel vlen sa i gjithë sezonin si për Ferizajn që përfundoi në vendin e tetë në elitën e futbollit kosovar, ashtu edhe për Lirinë që synon të futet në Superligë nga Liga e Parë pas katër viteve.

FFK tanimë ka caktuar edhe gjyqtarët që do të ndajnë drejtësinë në këtë sfidë.

Gjyqtari kryesor do të jetë Visar Kastrati, me ndihmësit Lumturije Muhadri e Granit Hyseni.

I katërt është Alban Shala, derisa në VAR janë Genc Nuza e Fatlum

/Shqip.com