Rozë

Familjaret e Kristit reagojnë pas afrimitetit të Keisit dhe Lorencit

Kristi dhe Kejsi kanë filluar që të distancohen në raportin që kishin.

Kjo gjë është vrenjtur pas largimit të Sabianit edhe pse ky i fundit sa ishte brenda nuk ka kundërshtuar asgjë.

Kristi nga ana e tij, ka shprehur shqetësimin në lidhje me distancimin nga Keisi, e cila është afruar me Lorencin.

Në llogarinë e tij në Instagram është publikuar një video nga momente mes Keisit dhe Lorencit e shkruhet: “Mirë asaj i doli boja.. Po ky, çfarë burri është qe nuk i thotë Kristit të vërtetën?”

Gjatë këtyre ditëve nuk kanë munguar as flirtemët në mes të Kejsit dhe Lorencit.

/Shqip.com