Lajme

Emërohet Bordi i KRU “Drini i Bardhë”

KRU “Drini i Bardhë”
KRU “Drini i Bardhë”

Qeveria e Kosovës ka emëruar sot anëtarët e Bordit të Kompanisë Rajonale të Ujitjes “Drini i Bardhë”.

Arjeta Zeka është zgjedhur kryesuese, ndërsa Ilaz  Halili anëtar, Shkodran Gaxherri anëtarë, Zamire Deçani-Beqiri anëtare, Rina Sylafeta-Kumnova anëtare dhe Besim Kajabegolli anëtar.

Mandati i tyre është trevjeçar.

Emërimi i tyre është votuar me shumicë votash në Qeveri.

/Shqip.com