Teknologji

Eksperimenti i shumëkërkuar i Instagramit

Llogo e Instagramit

Instagram gjithnjë ka kufizuar opsionin për të shtuar lidhje në historitë e tyre por tani kompania po teston që të gjithë ta kenë këtë mundësi.

Nuk do të jetë një link në formatin që lejohet sot për profilet me mbi 10 mijë ndjekës, por në formën e një stickeri.

Madje përdoruesit mund t’u përgjigjen këtyre historive gjë që nuk mund ta bëjnë sot linkun që hapet duke tërhequr nga fundi i aplikacionit.

Forma se si do të duket

Për momentin testimi është i kufizuar dhe rrjeti social po sheh sesi përdoruesit do të reagojnë dhe ndërveprojnë nëse u lejohet diçka e tillë.

Lidhjet do të ofrohen vetëm për historitë dhe nuk ka një plan për ti sjellë ato edhe në pjesë të tjera të aplikacionit./Shqip.com