Rozë

Egla i ngre kurth Ilnisës, futen bashkë në tualet – rrezikojnë të dyja nominimin

Ka vijuar debati mes Ilnisës dhe Eglës, por këtë herë ishte aktorja që ka vendosur në lojë moderatoren.

Egla është futur në tualet në momentin që në të ishte Ilnisa.

Por me mikrofonin ndezur dhe derën hapur, duke rrezikuar thyerjen e rregullave të produksionit.

Mirëpo, “Vëllai i Madh” nuk ka dërguar zarfin e zi, gjë që do të thotë se asnjëra prej tyre nuk rrezikon nominimin.

Biseda:

Ilnisa: Për gjërat që t’i të përmendesh emrin tim

Egla: Do futemi në banjo?

Ilnisa: U fut në banjo. U fut në banjo Julia…

Julia: E pashë.

Ilnisa: U fut në banjo.

Egla: U futa në banjo se më duhej një copë letër.

Juli: Pse u fute?

Egla: U futa se më duhej një letër, dhe u futa dhe ajo më bëri me një veprim.

Ilnisa: Unë isha këtu dhe kisha këtë letrën në dorë.

/Shqip.com