Rozë

Efi flet për herë të parë për të dashurin që e prej jashtë BBVA

Efi është një nga banorët e Big Brother Albania.

Ajo gjatë një bisedë ka treguar se është e lidhur dhe ka një person që tashmë e pret jashtë.

Efi madje ka treguar se djali që I ka rrëmbyer zemrën është ekonomist.

Efi

Madje një pjesë e tyre kanë filluar të aludojnë për emrin e tij por Efi nuk ka kuptuar.

Ajo thotë me shaka se ka emrin Genco.

/Shqip.com