Sport Ndërkombëtar

Dy çiftet tjera të 1/8 së finales në Botëror

Kampionati Botëror, Katari 2022.

Tashmë kanë përfunduar edhe ndeshjet e sotme në Kampionatin Botëror.

Japonia dhe Spanja janë kualifikuar nga grupi E në 1/8 e finales në Botëror.

Kësisoj, Gjermania e shijon edhe njëherë tjetër eliminimin në fazën e grupeve.

Japonia tani në 1/8 e finales do të përballet me Kroacinë, kurse Spanja me Marokun.

Japoni-Kroaci do të zhvillohet më 5 dhjetor nga ora 16:00, kurse Spanjë-Maroku më 6 dhjetor nga ora 16:00.

/Shqip.com