Rozë

Dita nis bukur për Sarën dhe Bardhin

Ky mëngjes ka nisur i ëmbël sidomos për një prej çifteve brenda shtëpisë.

Bëhet fjalë për Sarën dhe Bardhin.

Çifti është zgjuar me puthje të zjarrta mes njeri-tjetrit, dhe siç duket ata po lidhen dita ditës më shumë bashkë.

/Shqip.com