Lajme

Deputeti ukrainas, Oleksii Goncharenko, e mbështet anëtarësimin e Kosovës në KiE

Deputeti ukrainas, Oleksii Goncharenko
Deputeti ukrainas, Oleksii Goncharenko

Në Strasburg të Francës ka nisur seanca në Asamblenë Parlamentare të Këshillit të Evropës ku do të diskutohet dhe shqyrtohet kërkesa e Kosovës për anëtarësim.

Oleksii Goncharenko, deputet ukrainas mbështeti anëtarësimin e Kosovës.

“Dua të uroj Kosovën. Kosova e meriton. Bota e lirë duhet të bashkohet”, tha deputeti Goncharenko, vendi i të cilit nuk e njeh pavarësinë e Kosovës.

/Shqip.com