Ekonomi Artikull i Sponsorizuar

“D3Pharmacy”, barnatorja që po parandalon sëmundje me aparatin e vetëm në Kosovë

D3 Pharmacy
D3 Pharmacy

Fjalës së moçme “Më mirë të parandalosh se ta trajtosh”, po i qëndron pas barnatorja “D3Pharmacy” në Prishtinë.

Përveç produkteve farmaceutike, si ilaçe, vitamina dhe suplemente ushqimore, ajo po ofron edhe shërbime të tjera, shumë të rëndësishme, të cilat mund të vërejnë një sëmundje në fazën e parë.

Përmes kësaj aparature mund të bëhen: Detektimi i problematikave kardiake (ARR, Afib, PC), matje e nivelit të glikemisë në gjak, matja e ritmit kardiak, saturimit, oksigjenit, detektimi i arteriosklerozës,  matja e peshës trupore, llogaritja e nivelit të yndyrës dhe muskulit BML, BMR, si dhe matja e temperaturës trupore.

Ambientet e D3 Pharmacy

Të gjitha këto, qytetarët e Prishtinës e më gjerë, mund t’i realizojnë në një vend të vetëm, me një staf të profesionalizuar.

Për më tepër, barnatorja “D3Pharmacy”, ofron shërbime falas për të gjithë qytetarët, të paktën një herë në muaj.

Ndërsa, për personat që janë në pension dhe ata me sëmundje të rënda, të gjitha shërbimet janë me 10 për qind zbritje.

Ambientet e D3 Pharmacy

Gjithashtu, barnatorja posedon sektorin e kozmetikës, që përmban produkte me cilësi të lartë për shëndetin e lëkurës.

Ambientet e D3 Pharmacy

D3 Pharmacy gjendet në Rrugën C në Prishtinë.

Na ndiqni në Instagram.

/Shqip.com