Ekonomi Artikull i Sponsorizuar

“D3 Pharamcy”, barnatorja që po ofron shërbime falas për qytetarët e Prishtinës

Qytetarët e Prishtinës, tashmë kanë gjetur zgjidhjen për të identifikuar mungesën e vitaminave në trup, përmes shërbimeve falas që ofrohen nga barnatorja “D3 Pharmacy”.

“D3 Pharmacy”, po posedon një aparaturë të veçantë, përmes së cilës mund të bëhen: Detektimi i problematikave kardiake (ARR, Afib, PC), matje e nivelit të glikemisë në gjak, matja e ritmit kardiak, saturimit, oksigjenit, detektimi i arteriosklerozës, matja e peshës trupore, llogaritja e nivelit të yndyrës dhe muskulit BML, BMR, si dhe matja e temperaturës trupore.

Farmacistja, Krenare Nikqi, thotë se qytetarëve po ju ndihmon kjo sepse po njoftohen me mungesat që mund t’i kenë në organizmin e tyre.

Ajo tha se shërbime falas ofron pothuajse dy herë në muaj, ndërkaq zbritje të çmimeve ka te personat në pension dhe atyre që vuajnë nga sëmundje të rënda, si ajo e kancerit.

Ndërkaq, qytetari i cili po kontrollonte sasinë e vitaminave, e thotë që ka probleme me imunitetitn, tha se përmes kësaj kontrolle ka zbuluar se vitaminën C dhe D e ka në mungesë.

Ai thotë, kjo është shumë e rëndësishme dhe e nevojshme për shëndetin.

D3 Pharmacy gjendet në Rrugën C në Prishtinë.

/Shqip.com