Rozë Ndërkombëtar

Cristiano tregon se si iu tha fëmijëve se ju ka vdekur vëllai

Legjenda e futbollit, Cristino Ronaldo qau ndërsa i tha Piers Morganit të TalkTV se si familja ishte mbledhur e emocionuar për të pritur të fëmijët pasi Georgina Rodriguez lindi më 18 prill.

Derisa vajza e çiftit Bella lindi e shëndetshme, vëllai i saj Angel nuk pati jetë të gjatë.

“Gio mbërriti në shtëpi dhe fëmijët fillojnë të thonë se ku është fëmija tjetër, ku është fëmija tjetër?”

Dhe ai zbuloi se si qau me më të madhe , Cristiano Jr , 12 vjeç, teksa jepte lajmin në dhomën e tij të gjumit, shkruan The Sun transmeton SHQIP.com.

Por fëmijët e tij më të vegjël – Eva dhe Mateo, pesë vjeç dhe Alana Martina, katër – iu deshën më shumë kohë për të përpunuar lajmin, tha ai.

Sulmuesi portugez zbuloi se mban hirin e djalit të tij afër, pasi kishte krijuar një kishëz në bodrum, ku ruhen edhe eshtrat e babait të tij Jose Dinis Aveiro – i cili vdiq në vitin 2005 nga dështimi i mëlçisë.

/Shqip.com