Lajme

Çka e pyeti deputeti gjerman Borellin rreth Kosovës dhe Serbisë?

Deputeti gjerman i Parlamentit Evropian, Reihnard Butikofer
Deputeti gjerman i Parlamentit Evropian, Reihnard Butikofer

Deputeti gjerman i Parlamentit Evropian, Reihnard Butikofer, ka reaguar pasi profesori kosovar Gëzim Visoka ka ilustruar me ngjyra propozimet e sekuencimit nga Serbia, BE-ja dhe Kosova.

Butikofer e ka ftuar Përfaqësuesin e Lartë të BE-së që t’ia hedh një shiqim ilustrimit me ngjyra, ndërkohë ka pasur dhe një pyetje për kryediplomatin e BE-së për atë se cilat janë idetë e tija për të lëvizur përpara.

“Hidhja një shiqim Josep Borell. Cilat janë idetë tuaja rreth lëvizjes përpara?”, ka pyetur Butikofer.

/Shqip.com