Rozë

Çfarë do ndodhë me vajzën që Atdheu la jashtë?

Atdhe Xharavina është pjesë e Big Brother VIP Kosova.

Ai që në hyrje ka shprehur pëlqimin për Julianen, më të cilën edhe ka filluar shkëmbimin e puthjeve.

Por, ai sot gjatë ditës ka pasur një debat, ku ka thënë se ai brenda ka hyrë për dikë që është afër këtu dhe jo për të.

Jashtë po bëhet nami në komente për një vajzë që Atdheu thuhet se kishte një romancë para se të futej në BB VIP Kosova.

Sipas “Kryefjalës” vajza quhet Stina dhe ata kanë qenë në një lidhje.

/Shqip.com