Rozë

Butrint Imeri merr propozim për martesë

Butrint Imeri vazhdon të mbetet një nga këngëtarët më të kërkuar, sidomos nga gjinia femrore.

E ketë e thonë më së miri, numri i madh i gjinisë femërore që janë pjesëmarrëse gjatë koncerteve të tij.

Së fundi ai duke përformuar është befasuar nga një fanse, e cila i ka dhuruar një unzë.

Butrint Imeri,

A po martohesh me mua a, ani – ishte përgjigja e Butrintit.

Ndryshe, ky i fundit ka deklaruar që është single dhe është i fokusuar në karrierë.

@trintishappy 💍? #butriors #butrintimeri #concert video by @star ♬ orijinal ses – Trintizhappy

/Shqip.com