Rozë

Buci për Santianën: E kam kundërshtare dhe nuk e kam shoqe si më parë

Darka e banorëve të nominuar ka vënë konkurrentët përballë pyetjeve të ndryshme.

“Ke deklaruar që Santianën e ke kundërshtare, por gjuha e trupit të tradhton dhe nuk e thotë këtë gjë. Pse po gënjen?”, ka qenë pyetja tjetër për Bucin.

“Santianën e kam pasur kundërshtare që në ditën e parë. Por, ndodhi çfarë ndodhi, që e patëm për lojë – tash e kam kategori jo më shoqë si e kam pasur afrimitetin. S’kam gjuhë të trupit unë, se di kush e ka bë këtë pyetje”, ka thënë Buci.

/Shqip.com