Kulturë

Brad Pitt ekspozon për herë të parë talentin e tij në skulpturë

Brad Pitt ka ekspozuar skulpturat e tij në një muze arti në Finlandë, si pjesë e ekspozitës së parë të artit publik të aktorit që erdhi si një surprizë e papritur për vendin nordik.

Kjo është hera e parë që ai prezantoi skulpturat e tij para publikut.

Skulpturat e Pitt u zbuluan nga vetë aktori 58-vjeçar të shtunën si pjesë e një ekspozite më të madhe nga artisti Thomas Houseago, së bashku me muzikantin australian Nick Cave .

“Për mua dhe Nick-un kjo është një botë e re dhe hyrja jonë e parë. Thjesht ndihet mirë”, tha Pitt.

Nëntë veprat e Pitt përfshijnë një panel “që përshkruan një përleshje me armë” dhe një seri skulpturash silikoni në formë shtëpie.

“Për mua ka të bëjë me vetë-reflektim. Ka të bëjë me atë se ku e kam gabuar në marrëdhëniet e mia, ku kam gabuar, ku jam bashkëpunëtor”, tha Pitt.

“Për mua, ajo lindi nga pronësia e asaj që unë e quaj një inventar radikal i vetvetes, duke u bërë vërtet brutalisht i sinqertë me mua dhe duke marrë parasysh ata që mund të kem lënduar, momente që sapo kam gabuar.”

Aktori thuhet se filloi të provonte pwr herw tw parw skulpturwn pas divorcit nga Angelina Jolie , duke kaluar deri në 15 orë në ditë në studion e Houseago në Los Angeles në vitin 2017.

Shqip.com
Çmimet e derivateve në Kosovë Çmimi maksimal i lejuar për secilin produkt të naftës.
  • Dizel: 1.60
  • Benzine: 1.33
  • Gas: 0.76
Sot : 28/09/2022