Teknologji

Bien platformat e Meta-s dhe Google-s

Mijëra përdorues në thuajse gjithë botën kanë raportuar ndërprerje në Facebook dhe Instagram, si dhe Messenger dhe WhatsApp në pronësi të Meta.

Ata nuk kanë mundur të hyjnë në llogaritë e tyre

DownDetector ka njoftuar se më shumë se 150,000 përdorues kanë pasur probleme me hyrjen në Facebook në orën e kaluar, ndërsa ka pasur gjithashtu 25,000 raportime për probleme me Instagram.

Pengesa të tilla janë duke hasur edhe përdoruesit në Kosovë.

/Shqip.com