Rozë

Bebe Rexha u kundërpërgjigjet komentuesve për peshën

Bebe Rexha

Këngëtarja e njohur me prejardhje shqiptare, Bebe Rexha, kohë pas kohe përballet me shumë komente negative për shkak të peshës së saj.

Me të njëjtat është përballur gjatë kësaj periudhe.

Por duket se këngëtarja tashmë është mësuar me to dhe nuk po i vjen aspak çudi.

Ajo ka pasur një përgjigje për të gjithë komentuesit.

Po unë jam në epokën time të trashësisë dhe çfarë?

/Shqip.com