Rozë

Banorët të paknaqur me Luizin, nisin protestën

Dy banorët, Bledi dhe Dea kanë nisur të parët një protestë për rrëzimin e kryeministrit, që këtë rol e luan Luizi.

Dyshja ftuan edhe Kiarën që të bëhej pjesë e protestës, e cila kishte si synim “mbrojtjen” e gjumit të mëngjesit, por Kiara u shpreh se nuk e ka problem gjumin sepse ajo zgjohet herët.

Kurse, Deamishel tha se distanca e Kiarës, tregon se ajo është e korruptuar.

Dea dhe Bledi morën tenxheret dhe tiganët në kuzhinë dhe shkuan te Luizi, për të kërkuar dorëheqjen e tij.

Ky i fundit u ngrit nga krevati dhe u largua, duke iu shmangur protestës.

Protestës iu bashkua edhe Nita dhe së bashku me Bledin e Dean, shkuan te shtrati i Elvisit, i cili mban postin e Ministrit të Jashtëm dhe pranë Efit që është Kryeparlamentare, për të kërkuar dorëheqjen e tyre.

/Shqip.com