Lajme

Banorët e Rahovecit kompensohen pas një viti për dëmet e shkaktuara nga vërshimet

Banorët e Rahovecit janë kompensuar tek tashti për dëmet nga vërshimet e 17 shtatorit të vitit të kaluar.

Ndihma qeveritare u vlerësua të jetë e vonshme. Gjithsesi, përfituesit  e 90% të dëmeve e që janë 323 familje, thanë se paratë do ti përdorin për renovime, raporton Klan Kosova.

Drejtori për ekonomi, zhvillim dhe turizëm, Erhan Morina, tha se si komunë kanë marrë masat e nevojshme në hapjen dhe rregullimin e shtretërve të përrenjve me qëllim që të mos përsëriten dëmtime si ato të 17 shtatorit të 2022-ës.

/Shqip.com