Rozë

Ardi – Shqipes: Nëse nuk na jep Zoti fëmijë, i adoptojmë

Banorët e Big Brother VIP Kosova, Ardi dhe Shqipja po kalojnë kohë të bukura së bashku, po ashtu edhe po ngacmojnë njëri-tjetrin.

Ata kanë biseduar edhe për emrat e fëmijëve, nëse do të kenë ndonjëherë.

Ardi i ka thënë se “nëse nuk na jep Zoti fëmijë, i adoptojmë”.

/Shqip.com