Rozë Ndërkombëtar

Angelina Jolie ngre padi 250 milionë dollarë kundër Brad Pitt

Kompania e themeluar nga Angelina Jolie ngriti një padi prej 250 milionë dollarësh kundër ish-bashkëshortit të saj Brad Pitt për një vilë të verës që ata blenë gjatë marrëdhënies së tyre.

Dokumentet e gjykatës pretendojnë se Pitt, 58 vjeç, u përpoq të “marrë kontrollin” e pasurisë prej 1,300 hektarësh “në hakmarrje” për ” procedurat e divorcit dhe kujdestarisë ” që ai dhe Jolie, 47 vjeç janë të përfshirë.

Padia pretendon se dyshja kanë investuar së bashku dhjetëra miliona dollarë në pronë dhe pretendon se ylli i Ad Astra shpenzoi fonde në “projekte të kota” duke përfshirë më shumë se 1 milion dollarë në një pishinë.

Mosmarrëveshja mbi këtë filloi në shkurt kur Pitt ngriti një padi duke pretenduar se Angelina kishte shitur në mënyrë të paligjshme aksionet e saj të Miraval, kompania franceze që përfshin vilën dhe vreshtin ku ata u martuan në mars të vitit 2013.

Përveç mosmarrëveshjes së verës, ish-çifti janë ende të përfshirë në një betejë për kujdestarinë për fëmijët e tyre të mitur.

Shqip.com
Çmimet e derivateve në Kosovë Çmimi maksimal i lejuar për secilin produkt të naftës.
  • Dizel: 1.60
  • Benzine: 1.33
  • Gas: 0.76
Sot : 28/09/2022