Rozë

Albi i kthehet keq Romeos: Përdor vajzat se je pa këllqe!

Debate me tone të larta janë tranmetuar mbrëmjen e sotme në ‘Prime-n’ e ‘BBV3’ lidhur me çështje të ndryshme që banorët diskutuan me njeri-tjetrin.

Ajo çfarë habiti më së shumti ishte opinioni i papritur që Albi shprehu kundrejt Romeos.

“Përdor vajzat sepse ja pa këllqe sepse të kam parë.Je njeri që fyen, i kopjon gjestet të tjerëve. Je njeri që fshihesh mbas vajzave”, iu drejtua Albi, Romeos.

“Si mund të qeshësh me një njeri që ke këto mendime? Je një njeri jo fallco, që unë prisja dita ditës se ku do të dilje dhe e tregove veten. Bravo plako!– u shpreh ai tepër i revoltuar dhe i befasuar prej fjalëve të Albit.

Debati

Albi: Përdor vajzat sepse ja pa këllqe sepse të kam parë.Je njeri që fyen, i kopjon gjestet të tjerëve. Je njeri që fshihesh mbas vajzave.

Romeo: Si mund të qeshësh me një njeri që ke këto mendime? Je një njeri jo fallco, që unë prisja dita ditës se ku do të dilje dhe e tregove veten. Bravo plako.

/Shqip.com